Moottoripyörän varaosat ja tarvikkeet

Yli 45 000 varaosaa 50-1800 cc moottoripyöriin ja skoottereihin

Varaosat ja tarvikkeet ovat tulleet valikoimaamme! Tuhansien varaosien valikoima. Vihdoinkin oikeat tukkuhinnat kaikille suomalaisille motoristeille. Teemme yhteistyötä suuren saksalaisen varaosavalmistajan ja tavarantoimittajan kanssa. Tilaamme kaikki osat suoraan Saksasta ilman välikäsiä. Siirrämme hintaedun suoraan teille hyvät asiakkaat.

Yksi Euroopan suurimmista moottoripyörän varaosavalikoimista. Alhaiset hinnat ja laadukkaat tuotemerkit, kuten Vertex, Woessner, DID, Kellermann, Bel Ray, JT, Akrapovic, Laser, Polini, Top Racing, Acewell, Yuasa, QMP, Lucas ja paljon muuta. Päävarasto sijaitsee Saksassa. Kaikki varaosat ja tarvikkeet moottoripyöräilyyn edullisesti.

Varaosien toimitusaika on noin 5-12 arkipäivää. Normaalisti asiakas saa tuotteet jo 5-6 arkipäivän päästä DHL kuriirin kyydillä. Toimitusmaksu on aina 15,95€/paketti kaikissa tämän kaupan tuotteissa ja tarvikkeissa. Tuotteiden lukumäärä ei vaikuta toimitusmaksun suuruuteen. Minimitilaus on 50e (tuotteiden yhteissumma). Käytössämme on suomalaiset maksupainikkeet, pankkipainikkeet, luottokortit ja osamaksut.